Vincentie Logo
Tom Vincentie
Hi, ik ben Tom.Enthousiaste letterschilder en ontwerper uit Rotterdam met een grote liefde voor letters en analoge technieken. Zo creëer ik met veel passie handgeschilderde reclameuitingen op ramen en metershoge kleurrijke muurschilderingen op gebouwen. Als zelfstandige realiseer ik voor diverse opdrachtgevers passende grafische uitingen. Daarnaast geef ik met groot plezier zo nu en dan een workshop kalligrafie, een niche waar je mij 's nachts voor wakker mag maken. Net als een lang stuk fietsen, een rits aan filmklassiekers of een goede kom ramen.Ik kan je helpen met.

01.

Signpainting

Voor elk mogelijk oppervlak een unieke handgeschilderde oplossing. Bijzondere letters op ambachtelijke wijze aangebracht. Hoogwaardige materiale en een professionele aanpak zorgen voor langdurige kwaliteit.

02.

Design

Samen gaan we aan de slag en probeer ik met de juiste vragen tot de kern te komen van jouw verhaal. Daarna zet ik dat verhaal om in een ontwerpvraag, die ik met al mijn grafische middelen zal beantwoorden.

03.

Workshops

Passievolle en energieke letter workshops met een stevig typografisch fundament. Voor elke wens een zorgvuldig afgemeten workshop. Gezamenlijk duiken we in de vormen en creëeren we het alfabet.

Tom Vincentie